A milestone and investing in the future

Mon, 27. May. 2019
Paper cut motifs run throughout the hotel. (Courtesy of Golf Hotel Les Hauts de Gstaad & SPA)

In just eight weeks, Les Hauts de Gstaad & SPA Golf Hotel has completely refurbished all its bathrooms in the main building, with six new hotel rooms, a wellness suite and the sauna facilities, including a relaxation room. In total, CHF 1.8m have been invested.

For over ten years, the paper cutting motif has been a central theme in this family-run hotel and this runs through the bathrooms, wellness suite and also the sauna facilities, relaxation room and lounge with a fireplace.

A particular highlight is the renovation of the wellness area: The new sauna facilities have a Finnish sauna, a hay sauna, a flower and herbal sauna, a steam bath, an ice fountain and a Kneipp zone. Rounding off the sauna facilities, there’s an additional clothed sauna located on the same level as the indoor pool, therefore, separate from the conventional sauna area. The relaxation room space has doubled and daylight now floods in. Adjacent to this, there’s an inviting lounge with a fireplace. In the bathrooms, the panels have been enhanced with a wonderful cut paper motif by Regina Martin, with this major theme continuing into the showers. The results speak for themselves. The first guests have already tried out the new facilities at the Golf Hotel Les Hauts de Gstaad & SPA and the feedback has been very positive.

For twelve years, the Golf Hotel Les Hauts de Gstaad & SPA has been run as an annual business. This has only been possible thanks to the best infrastructure, meeting rooms and wellness facilities. Andrea and Markus Sprenger-von Siebenthal are fit for the future and looking forward to delighting future guests with their family atmosphere.

Based on AvS
Translated by Justine Hewson

Kategorie: 

Comments

Add new comment

Events

Jobs

Real Estate

Diverse

Trending

1

New bridge

Some readers may still remember when the old bridge was built in 1967. It had to be renovated for the first time in 1981. A recent inspection showed that it was in a bad condition. Only part of the old foundation could be reused for the new bridge.